Scitec Nutrition 100% Plant Protein 900 g
Kód: 5087-2 5087-1 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Scitec Nutrition 100% Plant Protein
Veganský protein z kvalitního žlutého hrachu z Belgie!
100% Plant Protein je hrachový izolát Pisane®, který pochází z pěstovaného žlutého hrachu z Belgie. Je absolutně přírodní a bez GMO, s přibližně 70% obsahem bílkovin.
Získávání probíhá na základě jedinečného mokrého procesu, bez použití organických rozpouštědel a hexanu. Pěstovaný hrách nevyžaduje hnojení a zalévání umělými hnojivy, z pohledu na životní prostředí je velmi "zelený", a protože hrachová úroda je z daného regionu, jeho "uhlíková stopa" je nízká.
Hrachová bílkovina patří, co se týče nutričních hodnot, mezi nejlepší bílkoviny rostlinného původu. Vědecké výzkumy poukazují na to, že její profil esenciálních aminokyselin ji činí ideální pro konzumaci lidmi. Vynikajícím obsahem glutaminu, lysinu a BCAA je podobná syrovátkové bílkovině, z pohledu obsahu argininu je mnohem lepší než syrovátková bílkovina. Poměr trávení hrachové bílkoviny je velmi velký, u lidí 98%. Navíc tato bílkovina účinně potlačuje pocit hladu, z toho důvodu, že se pomalu tráví, na druhé straně proto, že přímo působí na faktory plnosti.
Doporučené dávkování:
- Smíchejte jednu porci 30 g s 300 ml vody, užívejte po tréninku.
Nutriční hodnoty:
Dávka: 30 g
Počet dávek v balení: 30
|
100g
|
30g
|
Energetická hodnota
|
1424 KJ/339 kcal
|
428 KJ/102 kcal
|
Tuky
|
0,7 g
|
1,3 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
2,3 g
|
0,7 g
|
Sacharidy
|
5 g
|
1,5 g
|
- z toho cukry
|
4,7 g
|
1,4 g
|
Bílkoviny
|
70 g
|
21 g
|
Sůl
|
5 g
|
1,5 g
|
Složení:
Pisane® C9 izolát hrachové bílkoviny, čokoládovo-pralinkové aroma, aroma bílé čokolády, nízkotučný kakaový prášek (10-12%), chlorid sodný, sladidla: sukralóza, acesulfam-K; zahušťovadlo: xantanová guma
Upozornění:
- Přípravek není určen těhotné a kojící ženy.
- Ukládejte mimo dosah dětí.
- Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy.
- Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
- Skladujete v suchu při teplotě do 25oC
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.