Chcete ušetřit? Nepřehlédněte náš VÝPRODEJ SKLADU - SLEVY AŽ 70 % ZDE

VÝPRODEJ SKLADU - SLEVY AŽ 70 % ZDE.

Co je CFM protein?

Hledáte kvalitní a tělem snadno vstřebatelné bílkoviny? Pokud ano, pak máte štěstí! Technologie CFM (Cross Flow Microfiltration) je inovativní proces, který vám pomůže získat z přijímaných bílkovin maximum. Pomocí této technologie je možné zachovat přirozenou vysokou biologickou hodnotu a rovnováhu mezi bílkovinami a sacharidy obsaženými v potravinách. Pojďme se podívat, jak CFM funguje, co nabízí a proč by pro vás mohla být ideální volbou.  

co je to cfm protein

Jak funguje technologie CFM? 

Cross Flow Microfiltration (CFM) je pokročilý filtrační systém, který odděluje bílkoviny od ostatních složek, jako je tuk a laktóza.

Funguje tak, že protlačuje očištěné suroviny řadou mikrofiltrů pod vysokým tlakem. Výsledkem tohoto procesu je roztok, který obsahuje 90 % čistých bílkovin bez tuku a laktózy a který lze dále zpracovat na prášek nebo jiné formy ke konzumaci. 

Výhody technologie CFM 

  1. Hlavní výhodou CFM proteinu je, že umožňuje uživatelům konzumovat čisté bílkoviny s velmi malým množstvím nečistot. Díky tomu jsou bílkoviny pro tělo lépe vstřebatelné, protože nevyžadují další energii na trávení tuků nebo laktózy. Navíc vzhledem k tomu, že většina tuků byla během filtračního procesu odstraněna, mohou si konzumenti těchto výrobků užívat jejich výhod, aniž by se museli obávat, že kvůli příjmu tuků přiberou na nadváze. A konečně, díky své čistotě poskytuje tento typ bílkovin vyšší biologickou hodnotu než mnoho jiných typů proteinů na trhu. 
  2. Další velkou výhodou je, že tento způsob filtrace pomáhá zachovat všechny esenciální aminokyseliny obsažené v bílkovinách, které naše tělo nedokáže přirozeně syntetizovat, a proto je musíme přijímat z potravinových zdrojů, jako je maso nebo mléčné výrobky. Zachováním těchto látek zaručujeme, že naše tělo dostane všechny nezbytné živiny potřebné pro růst a udržení svalové hmoty.

Nejlepší CFM syrovátkové proteiny:

Extrifit CFM Instant Whey Protein je vylepšený, dále vyvinutý a modernější nástupce mimořádně úspěšného Protein Professional WPC 80. Základem nového proteinu CFM Instant Whey 80 je opět ta nejkvalitnější dostupná surovina, a to CFM Whey Protein Concentrate. 

IsoPrime CFM obsahuje jako jediný v ČR patentovaný protein, vyrobený CFM filtrací.

Proč CFM protein?

  1. Syrovátkový protein poskytuje vysoké koncentrace bílkovin a aminokyselin – stavebních kamenů pro růst vysoce kvalitních svalových vláken.
  2. Čistý syrovátkový protein je jedním z nejlépe stravitelných druhů bílkovin.
  3. Syrovátkový protein je bohatý na esenciální aminokyseliny BCAA – regenerace a zlepšení svalové tkáně.
  4. Syrovátkový protein obsahuje minimálně 0,15g/100g sodíku.
  5. Syrovátkový protein je bohatý na vápník

Vyzkoušejte CFM protein! 

Závěrem lze říci, že technologie CFM (Cross Flow Microfiltration) nabízí fitness nadšencům snadný způsob konzumace čistých bílkovin s velmi malým množstvím nečistot a zároveň poskytuje vyšší biologickou hodnotu ve srovnání s jinými typy na trhu. Navíc vzhledem k tomu, že během tohoto procesu byla odstraněna většina tuku, mohou si uživatelé užívat jejich výhod bez obav z přibírání na váze v důsledku příjmu tuků, přičemž zůstávají zachovány všechny esenciální aminokyseliny obsažené v bílkovinách, které jsou nezbytné pro růst a udržení svalové hmoty.

Když se všechny tyto výhody spojí dohromady, není divu, že se mnoho fitness nadšenců rozhoduje pro proteinové výrobky zpracované CFM - takže byste možná měli i vy!

Najdete nás i na MALL.CZ

comgate-footer